DE MAANDMEDAL

De Maandmedal is een serie van 7 stroke-playwedstrijden over 18 holes op zaterdagochtenden.

Alle leden met een absolute handicap van 30.0 of lager kunnen meedoen.

De wedstrijdscore wordt bepaald door het aantal slagen te verminderen met de playing handicap. De vier beste resultaten gedurende het seizoen van elke deelnemer tellen mee voor de netto-en bruto-eindklassementen.

Voor de aan-/afmelden van wedstrijden, het opvragen van uw scores heeft de maandmedal een afgeschermd gedeelte ontwikkeld nl. MM-online.

AANMELDEN
Ga naar (eenmalig) aanmelden bij MM-online (zie linker kolom op uw scherm). Geef hier de gevraagde gegevens in. Na een aantal dagen ontvangt u een bevestiging van uw registratie voor het afgeschermde gedeelte (met je persoonlijke usercode en password).

INSCHRIJVEN
Ga naar inloggen (zie linker kolom op uw scherm onder het hoofdje MM-online). Gebruik uw persoonlijke usercode en password en schrijf je in voor alle wedstrijden waaraan je dit jaar wil deelnemen.

WEDSTRIJDDAG
Startlijst
De startlijst wordt uiterlijk de woensdag voorafgaande aan de wedstrijddag op deze website gepubliceerd.
Tot het moment dat de startlijst wordt vrijgegeven is inschrijving mogelijk.

Melden
Op de wedstrijddag dien je uiterlijk 20 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Meld je aan op de 'telegolf-zuil' in de hal voor :

- een Q-kaart - 18 holes
- Heren spelen van de gele tees, Dames van de rode tees

Ga dan naar de wedstrijdtafel. Neem de kaart van jouw flight in ontvangst en bevestig de sticker op de kaart. Zorg er voor dat je op tijd start !

Inleveren scorekaart
Direct na afloop van uw ronde dien je de scorekaart ,ondertekend door je flightgenoot, eerst in te voeren in de 'zuil' van de vereniging. Na het vastleggen van jouw score geeft je de kaart af bij de wedstijdtafel.
Dan betaal je gelijk het inschrijfgeld voor de wedstrijd.

Uitslag
Elke maandmedal wedstrijd wordt afgesloten met een prijsuitreiking (1e, 2e en 3e plaats). Deze vindt plaats 15 minuten na binnenkomst van de laatste flight. Van alle scores wordt een klassement opgesteld. Van de zeven mogelijke deelnames tellen de vier beste resultaten mee voor het klassement. Die speler of speelster die de laagste bruto of netto score heeft (4 ronden) mag zich de winnaar van de maandmedal noemen. De uitreiking van deze prijs vindt plaats op de finaledag.

ORGANISATIE
De organisatie van de maandmedal is in handen van Wilfred de Jong en Reinier Zaal.